Halloween

halloween

A Halloween ünnepe egy ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep. A Halloweent minden évben október 31. éjszakáján, vagyis a Mindenszentek ünnepe előtti este tartják, legfőképp az angolszász országokban. Bár hazánkban kevésbé elterjedt ünnep, de ez cseppet se gátoljon, nem kevesebb, mint az alkotás öröme legyen a cél.

A Halloween tökéletes ünnep a barkácsoláshoz, a lakás feldíszítéséhez, valamint „rémisztő” dolgok készítéséhez. Sok család készít szórakoztató dolgokat gyermekeik számára. Nem mellesleg az interneten is rengeteg kreatív dologra lehet bukkanni, ha inspirációra van szükség.

Íme néhány filcből készült fantasztikus ötlet, amellyel extra különleges halloweeni élményt teremthetsz magad, illetve családod számára. A neten kutatva további számos ötlet, inspiráció áll rendelkezésedre. Használd bátran fantáziádat, és meglátod a csillogó gyermeki szemek kárpótolni fognak a befektetett munkáért cserébe. Nem mellesleg Te is remekül szórakozhatsz alkotás közben.

Halloween dekoráció – denevér

Halloween diy – avagy készíts kézzel valami klassz dolgot halloweenra. Mit szólnál egy denevérhez? Passzol az ünnephez, egyáltalán nem félelmetes, könnyű elkészíteni, és még cuki is.

halloween-diy-denever
Halloweenre denevér

Rendkívül egyszerű elkészíteni és garantáltan levesz a lábáról bárkit. Gyerek, felnőtt nem számít, mindenki imádni fogja ezt a cuki denevért.

Halloween dekoráció – szemgolyók

A kézzel készült halloweeni dekorációk mindig különlegesek. Ezek a dekorációk hihetetlen módon fel tudják dobni az otthon hangulatát főleg, ha valaki nagy halloween rajongó.

kezzel-keszult-halloween-szemgolyo
Halloweeni szemgolyó

Könnyedén elkészíthető ez a kézzel készült halloweeni szemgolyó dekoráció. Készíts belőle sokat, sok színben, így lesz igazán mutatós ez a dekoráció.

Halloween dekoráció – szellemek

Azért, hogy a halloween szelleme eljusson hozzád is, hoztam egy cuki, szellemes mintát Neked halloween dekoráció gyanánt. Ezt a kedves mintát könnyedén beépítheted akár az őszi szoba dekorációjába is.

halloween-dekoracio-szellem
Halloweeni dekoráció – szellemek

Mivel szerintem a halloweenben nincsen semmi ijesztő vagy félelmetes, valamint szeretek szórakozva új dolgokat alkotni, ezért úgy döntöttem, hogy ezek a pici szellemek inkább aranyosak lesznek, mintsem félelmetesek.

A neten kutatva még számos ötlet, inspiráció áll rendelkezésedre. Használd bátran fantáziádat, és meglátod a csillogó gyermeki szemek kárpótolni fognak a befektetett munkáért cserébe. Nem mellesleg Te is remekül szórakozhatsz alkotás közben.

Legyen szép napod!

Készítette: Fodor Gabriella

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük