Karácsonyi dekorációs ötletek

karacsonyi-dekoracios-otletek

Karácsonyi dekorációs ötletek? A karácsony a kézművesség szezonja. Saját karácsonyfádat szeretnéd felöltöztetni? Néhány ötletet valósítanál meg családodnak, barátaidnak? Biztos vagyok benne, hogy ezek közül az ingyenes filc sablonok közül ki tudod választani a Neked valót.

A neten kutatva további számos ötlet, inspiráció áll rendelkezésedre. Használd bátran fantáziádat, és meglátod a csillogó gyermeki szemek kárpótolni fognak a befektetett munkáért cserébe. Nem mellesleg Te is remekül szórakozhatsz alkotás közben.

A karácsony az év legforgalmasabb időszaka. De a kézművességre mindig van idő. Amikor szembe jönnek veled ezek a karácsonyi dekorációs ötletek biztosan be tudod illeszteni a menetrendedbe. Tudom, hogy tudsz rá időt szakítani, ha igazán szeretnéd 🙂

Karácsonyi dekorációs ötletek – baba szarvas

Ez a karácsonyi dísz egy imádni való szarvas baba. A kézzel készített karácsonyi díszek készítése az egyik kedvenc elfoglaltságom. Nem mellesleg még karácsonyi ajándéknak is nagyszerű lehet egy ilyen cuki pici szarvas. Bevallom nekem ez az egyik kedvenc karácsonyi díszem. Pici, cuki és viszonylag hamar el is készíthető.

szarvas-baba
Karácsonyi szarvas

Karácsonyi dekorációs ötletek – karácsonyi kaktusz

A karácsonyi kaktusz karácsonykor az ünnephez méltóan díszbe öltözik. Ebben az időszakban nyílnak virágai. De ne aggódj, ha Neked nincs otthon karácsonyi kaktuszod, vagy épp nem virágzik. Elkészítheted saját magad az itt található sablonnak és leírásnak köszönhetően. Csupán néhány hozzávalóra lesz szükséged, és a karácsonyi kaktuszod egész évben virágzik majd neked.

karacsonyi-kaktusz
Karácsonyi kaktusz

Karácsonyi dekorációs ötletek – ajándék kártya tartó filcből

Az ajándék kártya bármely korosztálynak, bármely alkalomra tökéletes! Azok, akik szeretik a művészetet mindig keresnek “valami többet”, hogy egy különleges ajándékot készítsenek, még akkor is, ha ez egy kis tároló az ajándék kártyákhoz. Manó, hóember vagy télapó? Neked melyik lesz a kedvenced?

ajandek-kartya-tarto-kesz
Ajándék kártya tartó filcből

Karácsonyi dekorációs ötletek – karácsonyi figurák

Karácsonyi figurák készítése együtt jár a cukisággal. Készítsd el velem ezeket a szuper hóemberes karácsonyi figurákat. Remek választás lehet egy csomag filchóember karácsonyfa dísznek vagy akár kedves meglepetésként, ajándékba. Ajándék gyanánt is garantált lesz a siker.

karacsonyi-figurak
Karácsonyi filc figurák

Karácsonyi dekorációs ötletek – karácsonyi csillag

Egy kedves kis karácsonyi csillag sablont mutatok most Neked. A karácsony egy különleges időszak, amikor a technikával kombinált kreativitás a mi javunkra működhet. Ennek eredményeként a művészet világában, és a közösségi hálón is gyönyörű és hasznos ötleteket találhatunk, melyeket számtalan módon ki tudunk használni.

karacsonyi-csillag
Karácsonyi csillag

Karácsonyi dekorációs ötletek – karácsonyi asztaldísz

Sokszor szeretnél ötleteket és sablonokat találni, a karácsonyi dekoráció elkészítéséhez, anélkül, hogy bonyolult technikák elsajátítására lenne szükség? Itt találsz egy nagyon egyszerűen elkészíthető, filcből készült karácsonyi asztaldíszt.

karacsonyi-asztaldisz-poharalatetek
Karácsonyi asztaldísz

Az itt bemutatott karácsonyi dekorációs figurák elkészítése nem túl bonyolult, bár picit időigényes, de a végeredmény mindenképpen megéri. A neten kutatva további számos ötlet, inspiráció áll rendelkezésedre. Használd bátran fantáziádat, és meglátod a csillogó gyermeki szemek kárpótolni fognak a befektetett munkáért cserébe. Nem mellesleg Te is remekül szórakozhatsz alkotás közben.

Legyen szép napod!

Szerző: Fodor Gabriella

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük